Jeg har endelig afleveret min bachelor og mangler kun lige at forsvare den, her om et par uger og så er jeg sku færdiguddannet! Det føles vildt godt. I tiden mens jeg har skrevet den, er jeg kommet på en masse idéer til lejligheden, som jeg håber at kunne nå at føre ud i livet, inden min kæreste og jeg rejser ud i verden sidst i december.

En af de mange idéer, er at jeg godt kunne tænke mig en sengegavl. I det hele taget trænger hele soveværelset til et ansigtsløft, men det er nok lidt urealistisk i forhold til tiden. Men en sengegavl burde godt kunne lade sig gøre!

sengegavl3sengegavl1 Sengegavls inspiration

Så er det bare lige hvordan den skal se ud!? Jeg var længe fastbesluttet på at det skulle være noget træ af den ene eller anden art, men på den anden side er der virkelig meget træ i vores lille lejlighed i forvejen, så jeg har forsøgt at tænke lidt i andre baner også. Jeg synes sengavlen hvor der er brugt forskellige klinker er ret genial, men hvordan det vil se ud herhjemme, er jeg ret meget i tvivl om. Vinduerne er også ret så fine som sengegavl, men praktiske er de nok ikke rigtig!

Der findes mange fine muligheder, men der er ikke nogle af dem jeg er 100 % solgt på lige pt., men måske om et par dage eller to, så får jeg den helt rigtige idé. Hvordan ser jeres sengegavl ud? Håber i havde lidt glæde af denne omgang sengegavls inspiration.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Hej,
    Ved du, hvordan den midterste til venstre er lavet – den med de kvadratiske træstykker?
    Har du evt, et link til der, hvor du har billedet fra?
    Hilsen, Michael

Write A Comment