Skoopbevaring er ikke et synderligt spændende emne, men det er bare så fedt hvis ens sko bliver præsenteret på en fed måde! Jeg har opbevaret mine sko på mange forskellige måder igennem de sidste syv år, hvor jeg har boet en del forskellige steder, men jeg har egentlig aldrig sådan været hundred procent tilfreds og det er jeg egentlig heller ikke nu.

Størstedelen af mine sko, som faktisk bliver færre og færre (klapper lige mig selv på skulderen) er placeret i vores ultra lille gang på nogle skohylder. De fungere fint, men er ikke videre kønne. Resten af mine sko står inde ved mit tøj, sådan mere eller mindre tilfældigt i et lille skab.

skoopbevaring1 skoopbevaring2 skoopbevaring3

Gangen kan jeg leve med, da der virkelig ikke er særlig mange muligheder, men jeg kunne virkelig godt bruge lidt fornyelse til min skoopbevaring inde ved mit tøj, for der burde være mange muligheder – det er bare lige med at få den rette idé. For at hjælpe idéerne lidt på vej har jeg fundet frem til lidt fede påfund af, hvad andre har valgt at gøre med hensyn til deres skoopbevaring. Jeg er virkelig begejstret for billede nr.2 , der er bare et eller andet med metal og træ, som bare giver et lækkert look!

Jeg har også overvejet om jeg skulle bruge min stige lidt mere optimalt til skoopbevaring. Lige nu hænger der et par stykker derpå, men der fungere bare ikke rigtigt, så måske man skulle overveje at lege lidt med nogle bjælker af en art. Hvordan opbevarer i mon jeres sko?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Du ved vel tilfældigvis ikke hvor man kan få fat i møblet på billede nr. 2?? 🙂

  • M. Vinter Reply

   Nej desværre Emma :-/ Jeg er også selv helt vild med det 😀

   • Louise Julie Sørensen Reply

    Hej!

    Jeg kan se du ikke ved hvor nr. 2 møbel er fra, men hvor har du fundet billedet? Så kan man måske finde det på den måde?

    Hilsen

    Louise

Write A Comment