Jeg synes sofaer er et besværligt møbel og jeg ved ikke, om jeg nogensinde finder det helt perfekte match til vores lejlighed. Noget jeg dog har tænkt over i min søgen på sofaer er, at de ofte er utrolig kedelige. Og her mener jeg mangel på farve, mønster osv. Jeg kan selvfølgelig godt forstå, man går efter en sofa i en neutral farve, da de ofte fylder enormt meget i et rum, men jeg håber nu alligevel, at flere tør at springe ud i et lidt mere vovet valg. Jeg har i hvert fald en drøm om at vores næste skal være en farverig sofa. Måske en blå sofa. Måske ikke pang-farvet, men en flot marine eller kobolt blå, kunne virkelig se lækkert ud!

Hermed lidt inspiration og en opfodring fra mig, til at turde at benytte lidt mere farve i indretningen. En farverig sofa, kunne være et godt udgangspunkt. Er de ikke for fede?

farverig sofa kedeligesofaer-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment