Jeg er egentlig ved at have nok af, at sove på hoteller efter at have gjort det hver eneste dag i snart et år. Men selvom jeg længtes efter mit eget hjem, så forhindrer mig jo ikke i, at blive inspireret af de flotte og fantasifulde indretningen, der ofte bliver benyttet på hoteller. Det kunne være enormt interessant, at være med til at indrette et hotel en dag! Men mens jeg drømmer om det, vil jeg kigge nærmere på dette skønne et af slagsen i Milano.

Farvestrålende og spændende materialer der kombineres på kryds og tværs i 85 spændende værelser og flere fællesrum i hjertet af Milano. Jeg kunne bestemt godt tilbringe et par nætter på Room-Mate Giulia.

overnatte7-1 overnatte7-2 overnatte7-3 overnatte7-4Hotellet er placeret i en flot historisk bygning fra slutningen af 1900-tallet og derfor er det gennemgående design en blanding vintage, stærke kontraster og traditionelle materialer. Alt sammen for at få gæsterne til at føle sig hjemme for en den korte periode de opholder sig der.

overnatte7-5 overnatte7-6 overnatte7-7 overnatte7-8

Kilde: Room-Mate Giulia

Jeg har rejst igennem Milano et par gange, i den tid jeg boede i Italien og jeg er helt sikker på, at byen er meget inspirerende. Helt sikkert en by der skal besøges en dag. Men indtil den dag kommer, vil jeg tillade mig, at blive lidt inspireret af de flotte billeder fra Room-Mate Giulia. Jeg er blandt andet blevet inspireret til…

… at overveje to vaske på vores badeværelse. Hvis vi ikke boede til leje, var jeg hoppet ud i det projekt for længst. For jovist så kræver det dobbelt så meget rengøring, men det giver også bare det helt rigtige look!

… at eksperimentere meget mere med farver. En væg i en farve, en sofa i en anden og puder i en helt tredje og fjerde. Det ser alt for fedt ud!

… at fuger ikke nødvendigvis behøves at være sorte, grå eller hvide. De orange her på badeværelset, kan give et virkelig fedt twist til et ellers stilrent rum.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment