Jeg ligger ikke inde med særlig mange billeder af mig selv, der får en tattoo. Ofte fordi min assisterende fotograf, aka min kæreste selv er under nålen. Men sidst vi var forbi for at blive udsmykket, var vores tider forskudt af hinanden og han fik derfor snuppet lidt billeder af mig i smertehelvede!

Jeg var fobi samme tatovør, som lavede min palme og denne gang var det min underarm der stod for skud. Selvom i nok kan fornemme motivet på billederne, så er jeg allerede i fuld gang med at få skudt et par nye billeder af den, nu hvor den er helet. De skal nok komme på bloggen snarest.

under-naalen-1For at det ikke skal være løgn, så har jeg allerede bestilt næste tid hos samme tatovør. For armen skal jo laves færdig! Jeg har længe haft et ønske om et sleeve, men hvordan det lige skulle se ud, vidste jeg ikke. Men nu ender det ud med to store tatoveringer og lidt hud imellem.

Jeg har aldrig været stor fan af røg, stjerner eller lignende, for at få motiver til at hænge sammen og derfor har jeg valgt, at lade dem stå hver for sig. Hvis jeg vil have flere mindre motiver ind på sigt, er der stadigvæk lidt plads omkring albuen og på indersiden af overarmen. Dog er jeg lidt skeptisk over lige netop den sidste placering, efter at have set min kærestes noget utilfredse mine, da han fik lavet et skib der sidste år!

under-naalen-2 under-naalen-3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Hej Julie!
      Mange tak for din kommentar. Jeg fandt problemet og du skulle meget gerne kunne se dem nu 😀
      Ha’ en dejlig torsdag.

Write A Comment