I dag kigger Tanja på 23 år forbi bloggen, for hun har nemlig nogle skønne tattoos, som hun har indvilliget i at vise frem, samt fortælle lidt om. Ta’ godt imod hende!

Jeg har, siden jeg var teenager gerne ville have en tatovering og tænkte den gang, at den skulle hav en betydning, men det er altså nemmere sagt end gjort! Det endte med, at jeg fik den første tatovering da jeg blev 21. Jeg begyndte så småt og indse, at jeg ikke kunne finde noget af betydning, som samtidigt ville være flot at få tatoveret. Så jeg fandt inspiration rundt omkring og endte med en lille, og meget enkel tatovering. Mine tatoveringer er udelukkende kunst, og jeg elsker hver og en. De er en del af mig, og de fedeste accessories jeg har! Udover at være pynt synes jeg, det er fedt, at man kan benytte kunsten til at formidle minder og jeg tænker da, at der med årene vil kommer et par stykker, hvor der er knyttet en eller anden form for historie til. For det er virkelig sandt hvad der siges – når man først er gået i gang, kan det være svært at stoppe!

Vismigdintattoo17.3 Vismigdintattoo17.1Jeg har en tendens til, at kigge på mine arme og se om der er plads der, når jeg skal have nye tatoveringer, for jeg nemlig vil helst ikke pakke helt væk, da er en stor del af min stil, men der kan de alle sammen jo ikke sidde! Jeg kan godt lide at holde det enkelt og hver for sig, så jeg tænker meget over hvor de skal sidde i forhold til, om de passer ind til det jeg har i forvejen. Jeg er ikke bange for at placere dem et synligt sted i forhold til arbejde og fremtiden. Alle har efterhånden tatoveringer, så jeg oplever sjældent, at der er forbud mod det, i hvert fald ikke i butiksbranchen og skulle det være tilfældet, så er det bare ikke det jeg skal lave.

Vismigdintattoo17.2På trods af at tatoveringer er blevet så populære, så støder jeg stadig på delte meninger om det. Den eneste form for kritik jeg har stødt på, er at nogle mener, det er latterligt at have tatoveringer, som ikke betyder noget, men ellers får jeg kun ros og det er jo bare dejligt. Uanset hvad folk siger og mener ændrer det ikke på hvor meget de betyder for mig, selvom det “bare” er accessories! Jeg får engang imellem spørgsmål omkring, om jeg ikke er bange for at komme til at fortryde i fremtiden f.eks. hvis jeg en dag skal giftes. Jeg kan kun svare, at jeg tvivler stærkt på, at jeg nogensinde vil fortryde én eneste af de fem jeg har!

Vismigdintattoo17.Hvad er din næste tattoo?

Pt. holder jeg pause indtil sommeren er forbi, men så har jeg planer om, at skulle have en pil, med nogle fine detaljer på og et hjerte. Det skal ikke bare være et klassisk hjerte, der skal være lidt mere over det, men det har jeg heldigvis også hele sommeren til at, finde ud af – men flere skal der nok komme!

Tusind tak fordi du havde lyst til at være med – det har været en fornøjelse!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment