Søde Cecilie der til dagligt blogger på Twogirlsoneblog har taget et par sprøde billeder og skrevet lidt om det at have tattoos!

Det at få tatoveringer var, for mig, slet ikke noget jeg tænkte så meget over. Det var ikke noget, jeg havde drømt om længe, og gået og ventet på, at jeg kunne komme til (som mange jo gør når de er 16-17 år). Samtidig tog jeg det næsten som en selvfølge, at jeg skulle have det. 1 Jeg er generelt ikke så højtidelig omkring mine tattoos. Hvis de betyder noget for mig, så er det fint – men det er ikke et krav i mit hoved. Omverdenen har enormt svært ved at acceptere, at man får tattoos blot for pyntens skyld, måske især den ældre generation – men sådan er det nu engang for mig. Det er kun 2 ud af mine 9 tattoos, der har en decideret betydning for mig. Nogle af de andre har fået en betydning med tiden. Det er ret forskelligt!

4 3Det, at man ikke må have (synlige) tatoveringer i bestemte jobs, synes jeg på sin vis, er noget pjat. Jeg er engang selv blevet afvist til et job, hvor jeg var virkelig kvalificeret, men fordi der stod YES på min arm, kunne jeg ikke få det job alligevel. Det synes jeg selv, var rimelig fjollet. Jeg er også ret sikker på, at de tattoo-grænser der er nu, kommer til at rykke sig gevaldigt med årene. Derudover er det jo også en svær grænse. For jeg kan jo på sin vis godt forstå, at folk ikke vildt gerne vil ansætte folk med “voldsomme” tatoveringer op ad halsen, men på den samme måde, kan man heller ikke håndplukke folk. Der bliver ligesom som nødt til at være nogle overordet “regler”. Personligt har jeg ikke tænkt mig at overveje mine placeringer af nye tattoos ud fra arbejdsmuligheder. Derudover har jeg så heller ikke det store behov for at få tattoos på hænder eller i hovedet. Det lyder corny, men mine tattoos er jo en del af mig, og noget jeg kan lide – så hvis jeg ikke kan få at job pga. dem, så vil jeg slet ikke have det job.2Hvad er din næste tattoo?

Lige pt. har jeg ikke noget tatovering, jeg venter på at få lavet. Men jeg ved, at næste gang det sker, skal det nok være noget med dotwork – det har jeg længe villet have!

Tak for besøget Cecilie – det har været spændende!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment