At blande forskellige stilarter i samme motiv er ret populært. Et af de steder jeg ser brugen af det rigtig ofte, når jeg nørder tattoos, er med stilarterne geometrisk og naturalisme. Som I nok kan fornemme, når i kigger videre ned her i indlægget, er det især dyremotiver, hvor man mikser disse to stilarter.

Det er i hvert fald dem, jeg oftest støder på. Kan I komme på andre eksempler, hvor to stilarter bliver mikset i samme motiv?

fredagsink.121.1 fredagsink.121.2 fredagsink.121.3 fredagsink.121.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment