Jeg er ret glad for planter, men i den gamle lejlighed endte det med at tage lidt overhånd – og desværre overlevede en hel del af samlingen heller ikke, på grund af sørgemyg og ved at være spærret inde i de små mørke rum. Jeg skal ikke have så mange planter igen – de tager simpelthen for lang tid at holde og jeg bliver for trist, når jeg kan se, at de ikke har det godt.

Derfor har store planter været fortrukket til det nye hus. Og en stor – ja gerne kæmpe plante, kom hurtigt på ønskesedlen. Selvom der selvfølgelig er en stor risiko ved at købe noget så stort og ja dyrt, man selv skal holde i live, så er det efter min mening, det hele værd!

Det blev dog sværere end jeg lige havde regnet med at finde den helt perfekte plante til vores køkkenalrum, hvor der er ca. 3,5 meter op i kip. Manden og jeg var enige om at det skulle være noget opstammet, så det lignede et træ mest muligt. Vi var ude i en stuebirk, gummitræ og flere andre – men til sidst faldt valget på en violinfigen, og jeg er mere end tilfreds! Den måler ca. 2,5 meter og har allerede vokset et godt stykke siden vi købte den. Heldigvis kan den skæres til og derved blot forgrene sig endnu mere.

Jeg synes det giver noget helt unikt til indretningen med planter og store planter gør bare det ekstra! Det er også blevet til et stort oliventræ og en arveplante fra svigermor – som begge fylder godt til i stuen. Så må vi bare håbe de ikke dør fra mig!

Drømmer I også om en stor plante i hjemmet?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. DEt er så smukt det træ – og jeg leder efter et magen til. Jeg fandt et i Billig Blomst til 7000 kroner, men blev lidt nærig.. Må jeg spørge hvor du fandt dit?

Write A Comment