Min entusiasme for palmer skinner tit igennem, men nok mest på min rejseblog, hvor der sniger sig billeder af palmer ind hist og her. Derfor var det heller ikke noget svært valg at vælge motiv, da min kæreste og jeg for nogle måneder siden lagde vejen forbi en fed tattooshop i Kuala Lumpur. Selvfølgelig skulle jeg da have mig en palme med hjem fra denne rejse. Selvom den er slet ikke færdig endnu – altså rejsen, nej vi har faktisk stadigvæk ca. fem måneder tilbage, men palmen kunne altså ikke vente. Og så bliver der forhåbentligt også tid til lidt flere, inden vi vender snuden hjemad igen!

tattoo-malene-1I Sri Lanka fik jeg endelig taget et billede af den, så nu kan i også se med. Palmen blev lige som jeg gik og drømte om og jeg nyder meget at rende rundt i bare ben hernede, så jeg kan kigge på den hver dag. Den er simpel og meget i tone med min første tattoo, som jeg holder meget af. Tatovøren var virkelig dygtig og det bliver også hende jeg vender tilbage til med et lidt større projekt sidst på året. Hun var virkelig blid og jeg følte mig i meget gode hænder!

tattoo-maleneHelt tilbage i januar fik jeg lavet to små tatoveringer på fingrene og dem er jeg åbenbart virkelig dårlig til at få med på billeder, selvom der bliver taget mange i forbindelse med vores eventyr her i Asien. Jeg fandt dog et billede, også fra Sri Lanka, hvor man kan se den ene. Så den får i også lige med her. Den anden der sidder på modsatte hånd, er tre små prikker.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment