Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg har købt de fleste af vores planter i Billigblomst og har været meget glad for netop dette sted. Men selvfølgelig har jeg også besøgt konkurrenten af og til og har haft fine nye planter med hjem. Og når vi flytter i hus, så bliver det nok også til at par nye besøg og erhvervelser af planter i et lidt større omfang.

Plantorama i Aarhus

Plantorama ligger i Egå og ligesom med alle andre plantecentre, kan jeg bruge adskillige timer der. At de har en afdeling med dyr hjælper heller ikke på det. Min kæreste trækker mig altid videre derfra, da vi ikke må have kæledyr, der hvor vi bor nu.

Plantorama er en stor forretning og man finder meget andet end planter der. Jeg glæder mig personligt til at gå endnu mere på opdagelse i deres store sortiment næste år. Selvom priserne selvfølgelig er noget helt andet end i Billigblomst, så mærker man tydeligt at der bliver passet godt på tingene og du derfor får produkter – og især planter, som ikke visner, så snart de bliver båret ind over dørtærsklen.

Som barn har jeg ofte været i Plantorama i Grenå, da jeg har en mor, som også er meget glad for grønne planter og frodige haver. Indtil nu har jeg kun kunnet dyrke meget lidt på vores beskedne terrasse og jeg glæder mig derfor helt enormt til, at få en kæmpe have at kunne boltre mig på!

I finder åbningstider på Plantorama i Aarhus her

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment