I dag skal vi kigge indenfor hjemme hos Camilla og i kan godt glæde jer, for hun bor noget så skønt! Camilla har fået hjælp af sin søde svigerinde Sandra, der er selvstændig fotograf til at få tage nogle rigtig lækre billeder af sit hjem – og jeg kan ikke andet end at klappe i mine små hænder, for det ser bare brand godt ud!

900x600px_13 copy 5 900x600px_03 copy900x600px_02Jeg hedder Camilla, er uddannet pædagog og skal fra september tage min kandidat i sociologi på Århus Universitet. Jeg bor med min mand Rune og har to dejlige børn, Lærke og Nikoline på 5 og 3 år. Jeg elsker at forny ting i hjemmet og kan hurtigt blive træt af, at se på det samme i for lang tid. Jeg har en tendens til at handle meget hurtigt på en tanke og det betyder, at der godt kan komme fem forskellige tæpper med hjem, inden det helt rigtige bliver fundet, eller samme væg malet i tre forskellige farver på en uge. Jeg elsker loppemarkeder – jagten på noget helt særligt og den historie tingene har med sig. Når ting i hjemmet er genbrug, bliver de for mig mere levende. Ting må gerne stå rå, som de er…! Jeg er heller ikke bange for f.eks. at male møbler, så derfor ser jeg ofte muligheder i andre folk skrammel. Desuden hader jeg at betale for meget for ting, selvfølgelig på nær hvis det er godt design! Jeg har også en kærlighed for håndlavet ting, især keramik.

Hvordan vil du beskrive din egen stil?

Egentlig meget enkel og ren, da for mange ting over det hele hurtigt bliver rodet i mit hoved. Jeg elsker retro, design (både nyt og gammelt) og så med et råt element indover. Bliver jeg forelsket i en ting, får jeg den som regel til at passe ind, uanset hvilket stil den repræsentere. Næsten alle vores møbler og ting er købt brugt på dba, i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder.

900x600px_12 copy 900x600px_10 copy 23900x600px_11 copy900x600px_05 copy

Hvad er din største boligbrøler?

Når jeg tror, jeg selv lige kan fikse noget som f.eks. at sy eller ombetrække ting -det duer bare ikke!!! Eller da jeg fik ideen, at male den ene væg i soveværelset helt babyblå, sammen med mit daværende lyserøde sengetæppe. Det så meget meget forkert ud. Ja det lignede mest af alt en smølf med hubba bubba tyggegummi.

Hvorfor har du valgt at indrette med så mange forskellige genbrugsfund?

For det første fordi jeg ikke kan lade være med at købe ting på markeder og i genbrugsbutikker. Hvis jeg kan gøre en god handel, så kan jeg sagtens finde på, at købe det uden egentligt, at skulle bruge det! Men brugte ting er også mere levende og fortæller en historie. Og mest af alt, så HADER jeg, at smide ting ud. Så skal folk ikke bruge det, kan det komme hjem til mig og så kan jeg male, slibe eller noget andet – eller også så finder jeg nogen, som kan bruge det. Det skal i hvert fald ikke smides ud! Den holdning passer desværre rigtig dårligt til enkeltheden, som jeg også har brug for, men heldigvis har vi er stor garage!

900x600px_07 copy1 900x600px_01 copy 4 900x600px_04 copy 900x600px_06 copy

Hvor gør du dine bedste køb til hjemmet?

Mange af mine gode loppekøb, er købt i en stor gammel lade ca. fem km uden for Horsens. Laden er fyldt med alt muligt skammel, (vil nogen kalde det) jeg kalder det skatte og priserne er virkelig gode. Hvis jeg derimod skal købe design, så er jeg fan af Jacobsen Plus og Decorate shop i Horsens, eller genbrugsbutikkerne rundt omkring i byen.

Tak fordi vi måtte kigge indenfor i dit dejlige hjem og høre lidt om din passion for genbrug. Det er skønt at vide, at der er andre end mig, der elsker at gå på loppejagt! Hvis i har lyst til at snuse endnu mere rundt i Camillas univers, så smut forbi hendes Insta!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment