Ung tysk tatovør der gør et fantastisk flot stykke arbejde, hvis i spørger mig! Jeg er vild med hendes stil og det faktum, at hun blander så mange motiver i en og samme tatovering. Motiver som ikke umiddelbart burde fungere sammen, men hun har bare sans for, at få et drøn flot resultat!

Jeg ville trykt sætte mig i stolen ved Jessica og lade hende dekorere et stort område og da hun holder til ved tattoostudiet Rabauke Tattoos & Arts i det sydlige Tyskland, så er det faktisk heller ikke helt urealistisk. Hvad siger i til Jessica Svartvit og hendes fantasifulde motiver?

Tatovør-Jessica-Svartvit-1 Tatovør-Jessica-Svartvit-2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment