Ung tysk tatovør der gør et fantastisk flot stykke arbejde, hvis i spørger mig! Jeg er vild med hendes stil og det faktum, at hun blander så mange motiver i en og samme tatovering. Motiver som ikke umiddelbart burde fungere sammen, men hun har bare sans for, at få et drøn flot resultat!

Jeg ville trykt sætte mig i stolen ved Jessica og lade hende dekorere et stort område og da hun holder til ved tattoostudiet Rabauke Tattoos & Arts i det sydlige Tyskland, så er det faktisk heller ikke helt urealistisk. Hvad siger i til Jessica Svartvit og hendes fantasifulde motiver?

Tatovør-Jessica-Svartvit-1 Tatovør-Jessica-Svartvit-2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment