Om Malene Vinter

Mine kære forældre har valgt at kalde mig Malene, og efter min far har jeg fået efternavnet Vinter. Jeg befinder mig i starten af 30’erne og har mine rødder på det smukke Djursland. Dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder som DesignMe, Furnipart og Pedestal.

Mine mangfoldige interesser har været med til at forme Vinterfryd, som jeg grundlagde i 2012. Oprindeligt ønskede jeg at dække en bred vifte af emner, men med tiden har jeg valgt at fokusere udelukkende på det, der ligger mit hjerte nærmest – nemlig boligindretning. Mine blogindlæg spænder over DIY-projekter, boligreportager, inspirationsartikler, trends og ikke mindst præsentationen af mine mange fund fra loppemarkeder!

Jeg står til rådighed for eventuelle spørgsmål eller kommentarer vedrørende min boligblog. Jeg opfordrer jer derfor gerne til at stille spørgsmål, og jeg vil gøre mit bedste for at besvare dem på mest mulig tilfredsstillende vis.

Læs mere omkring min faglige baggrund på LinkedIn.

Tak fordi i læste med.

Hilsen Malene Vinter

Alt kontakt skal ske til kontakt(a)vinterfryd.dk

Hvis i “låner” billeder fra bloggen, må i gerne sige i har taget dem fra Vinterfryd samt linke til Vinterfryd.dk. Der vil på bloggen fra gang til gang indgå affiliate link, hvor jeg tjener et beløb, hvis folk køber igennem det. Dette er kun gjort for, at betale omkostningerne til webhotel mv.

6 Comments

 1. Hej Malene

  Hvor har du købt det superflotte mosquito net til dobbeltsengen ?

  På forhånd tusind tak for svar 🙂

  Kærlig hilsen

  Terese

  • Malene Vinter Reply

   Hej Terese,

   Jeg er lidt i tvivl om hvilket net du mener? Et det et billede fra et bestemt indlæg?

   Hvis det er i et af inspirations indlæggene her på bloggen, så er det formentlig ikke fra mit eget hjem, desværre.

   Hilsen Malene

 2. Inge jakobsen Reply

  Hej

  Hvor har du købt den stjernelysestage med glas fra House doktor ?

  Hilsen Inge

  • Malene Vinter Reply

   Hej Inge,
   Hvis det er den fra House Doctor julepynt indlægget du tænker på, så er det ikke en lysestage jeg selv har. Indlægget og derved også produkterne er tilbage fra 2014, så tror desværre ikke den er til at finde nogen steder mere. Måske du kan være heldig på DBA 🙂
   Hilsen Malene

 3. Jeg bed mærke i det billede af løvetatoveringer. Den er ret flot. Hvem har lavet den?

  • Malene Vinter Reply

   Jeg ved desværre ikke hvilket billede du taler om – men da det formentligt er et billede til inspiration, må jeg være dig svar skyldig :-/

Write A Comment