Som lovede har jeg endelig fået brygget et indlæg sammen om mine oplevelser med bamboo tattoos og det blev også til en lille video, så i rigtig kan se hvordan det forgår.

Jeg vidste at jeg gerne ville have et par tatoveringer på vores rejse, men jeg havde faktisk slet ikke overvejet muligheden for at prøve bamboo tattoo. Det var en spændende oplevelse, som på mange måder mindede meget om at blive tatoveret med maskine, men alligevel var det noget helt andet!

Jeg fik lavet to små tatoveringer på mine fingre. Noget jeg har overvejet længe, men min kæreste har været lidt skeptisk overfor. Han fik lavet nogle små bølger på foden. Ingen af os havde lyst til at begive os ud i et kæmpe projekt, da vi skulle rejse dagen efter og desuden ikke havde nogen anelse om, hvordan det var at blive tatoveret på denne måde.

Selvom det gør pisse ondt som altid, så kunne jeg ret godt lide at blive tatoveret på denne måde. Det bløder ikke og virker derfor ikke nær så makabert. Noa som vores tatovør hed, sad bare stille og meget koncentreret og prikkede med sin bambus pinde, mens røgelsespindende og roligt musik fyldte den lille bambus hytte. Jeg kunne helt sikkert godt finde på at få en bamboo tattoo mere, måske mens vi er hernede, for derhjemme er de nok ikke så nemme at finde.

bamboo tattoo -vinter2I får lige et enkelt billede med, som jeg med lidt besvær fik taget, mens min kæreste fik lavet sin tattoo. Jeg skal selvfølgelig nok få skudt et par billeder, når de begge er helet helt!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment