Vi er begyndt at få rigtig mange planter herhjemme. Ja faktisk nærmer vi os de 80 stk. Det kan måske lyde som et voldsomt tal, men egentlig synes jeg sagtens, der kunne være mange flere i vores 3 værelses. Vi har ikke specielt mange møbler fortiden, da vi er ved at skifte lidt ud. Og selvom både vindueskarme, gulve, borde og andre overflader fint kan benyttes til de skønne grønne planter, så blev vi enige om, at en lille reol kun til planter, ville være fedt!

Det endte med en simpel og heldigvis også forholdsvis billig stålreol fra Ellos Home, som hurtigt fik en plads i stuen efter den var blevet samlet.

reol til planter

Som I kan se, var det ikke et problem, at få den fyldt med alverdens grønne sager og jeg nyder, at flytte rundt på dem næsten hver dag. Billedet her er taget nogle dage efter reolen kom ind af døren og derfor, ser den også ganske anderledes ud nu. Der er nemlig sneget sig nogle enkle ting ind, som ikke er i det grønne segment. Som f.eks. en højtaler, et kamera, lidt skaller og en lille messing figur. Selvom om det var meningen, at det kun skulle være en reol til planter, så fungerer det ganske godt med lidt andet ind imellem. Og så har jeg også lidt mere, at rykke rundt på!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment