Jeg blev super glad, da Gitte Marie sagde ja tak til at vise sine flotte tattoos frem for jer her på bloggen, for jeg synes simpelthen hun er noget så sej! Jeg er personligt ret begejstret for hendes lille Darth Vader hoved på venstre ben og glæder mig til selv at få en Star Wars tattoo en dag.

GM1 GM2Jeg fik min første tatovering som 18 årigt, jep lovligt og alting, fordi jeg altid har synes at tatoveringer er vanvittigt smukke. Jeg er enormt interesseret i kunst generelt, og jeg ser tatoveringer som en kunst form. Når det er sagt kan jeg bedst lide tatoveringer som betyder noget mig, ligesom jeg også bedst kan lide kunst som taler til mig, og ikke ‘bare er pænt’, så tatoveringer er både udsmykning og meget betydnings præget.

Jeg synes det er fedt at tatoveringer er blevet mere populært, at det at der ikke er så mange fordomme forbundet med tatoveringer længere, gør at man ikke, i lige så høj grad, skal tænke på placeringen. Størstedelen af mine er placeret på mine ben, og jeg har en drøm om at fylde begge ben ud, fordi jeg synes ikke de passer pænt på mine arme, og samtidig kan jeg vælge om jeg vil vise dem eller ej.

GM3 GM4Med hensyn til respons og feedback, så har det været meget blandet. Mine venner synes det er super cool, men jeg har meget familie, som ikke er de vilde tilhængere af blækket. Bemærkninger som ‘det er jo kun for at få opmærksomhed’ er heller ikke helt ukendt for mig, men det berører mig egentlig ikke. Hvis man selv kan lide det, så er mit råd at man bare skal gøre det!

Hvad er din næste tattoo?

Jeg har et par forskellige på ønskelisten! Jeg skal snart have lavet en pokémon tatovering på knæet, det er en fødselsdagsgave fra min forlovede. Jeg har også en masse ideer til noget mere dotwork design, for det synes jeg er super smukt.

Tusind tak fordi du kiggede forbi – det var super inspirerende! Jeg glæder mig meget til at følge i din kommende tattoos!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment