Jeg synes Ina bor noget så skønt og derfor har jeg også glædet mig til, at kunne vise hendes hjem fremfor jer. Jeg håber hendes skønne indretning, kan inspirere jer ligeså meget, som den har inspireret mig!

Jeg er netop blevet færdiguddannet cand. mag. i visuel kultur fra KU. Jeg bor sammen med min kæreste, der er tømrer og læser til bygningskonstruktør. Vi flyttede ind i vores 75 kvm lejlighed på Nørrebro for knap 1 år siden. Lejligheden består af 2 stuer en suite, der er adskilt af en fransk glasdør, et soveværelse der ligger i forlængelse af stuerne, en gang, badeværelse og køkken.  

1 2 3

I den tid, vi har boet i lejligheden, har vi snakket meget om indretning, boligprojekter og været på utallige loppeture. Min kæreste og jeg er et ret godt team, når det kommer til indretning. Hvor jeg er meget visuelt orienteret, har min kæreste en praktisk tilgang til udførelsen af projekterne, som jeg sætter stor pris på. Jeg har altid haft interesse for indretning. Jeg elsker at lege med forskellige sammensætninger af farver, materialer og udtryk, og det er der heldigvis plads til hjemme hos os, hvor tingene ofte flyttes rundt.

Hvor får du idéerne til at indrette som du gør?

Jeg henter idéer mange steder fra. Jeg bliver inspireret af butiks- og caféindretning, boligblade og blogs. Instagrams visuelle univers passer mig rigtig godt.

Inspirationen til den tofarvede blå væg i køkkenet har jeg for eksempel fra en af mine yndlings cafeer i Madrid. Udover væggen har vi ikke fået gjort noget ved køkkenet endnu, men den blå væg liver godt op i det kedelige, hvide køkken.

4 5 6 7

Hvad er det vigtigste i dit hjem?

Det er vigtigt for mig, der er en afslappet stemning hos os, hvor vi føler os hjemme og vores gæster føler sig godt tilpas. Der er noget laidback over 70’er-stilen, som tiltaler os. Mit vægtæppe fra Marokko samt de mange puder og tæpper i sofaen er med til at skabe en hygge, som er rigtig vigtig for mig. De mange planter, vi efterhånden har samlet, tilfører på én gang liv og ro til hjemmet. Jeg holder overraskende meget af vores planter. Før vi flyttede sammen ejede jeg måske en eller to, nu har jeg ikke længere tal på, hvor mange vi har, og vi skal snart ud og købe flere til samlingen. Jeg er glad for, vi har fundet en fælles stil, som vi begge er glade for, hvor der både er plads til min kærestes pladesamling og mine fotografier og små projekter.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet og hvilke interiør/bolig butikker
holder du mest af?

Vi gjorde os nogle gode genbrugskøb, da vi for nylig var på Samsø. Her fandt vi blandt andet et spejlpodium i bedste 80’er stil og to farvede glaskugler for en slik, som min kæreste har omdannet til lamper. Jeg køber næsten udelukkende brugte møbler og elsker at gå på jagt efter gode loppefund.

Jeg er dog også vild med at gå i eksklusive interiørbutikker som Gubi, hvor jeg også henter inspiration til indretningen. Vi var inde i Gubi store i Møntergade kort efter åbningen, og der vi blev overbeviste om, at vi skulle have en grøn væg derhjemme.

8 9 10 11

Hvad er dit drømmekøb til hjemmet?

Jeg har i flere år været vild med den danske kunstner Julie Sass. Et af hendes malerier står højt på ønskelisten. Arne Jacobsens Mayor sofa måtte også meget gerne flytte ind.

Hvordan vil du beskrive din egen stil?

I vores hjem er der en god blanding af genbrugsfund og egne kreationer tilsat 70’er vibes. Stort set alt hjemme hos os er købt i genbrug eller er noget, vi selv har lavet. Det gør vores hjem meget personligt. Jeg kan godt lide, vi har sat vores eget aftryk på de ting, vi omgiver os med.

Vi har indrettet med mange farver, hvilket er med til at kendetegne vores hjem. Jeg kan særligt godt lide kontrasten mellem jordfarver, pasteller og mere iøjefaldende farver, der tiltrækker opmærksomhed.

Tak fordi vi måtte kigge indenfor hjemme hos dig Ina – det har været en skøn oplevelse!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment