Jeg skriver jo en hel del om tattoos, som i nok allerede har bemærket, og jeg har også selv tre styks. Jeg vil gerne have mange mange flere, men hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg lidt af en bangebuks og bruger hellere mine penge på rejser og andet hygge. En af mine tattoos har jeg aldrig rigtig fået vist herinde, hvilket nok hænger sammen med, at jeg ikke rigtig har haft noget gode billede af den. Heldigvis har jeg en kæreste der også godt kan finde ud af, at håndterer mit kamera og vi fik i weekenden taget et par billede af den.

mintattoo2.1

Som i kan se er den ret abstrakt, og i skal virkelig ikke spørge mig hvad den forstiller, for der er jeg lige så blank som jer. Der er faktisk en lidt sjov historie bag tattooen, for jeg vandt den nemlig i en konkurrence på Facebook. Det var en ret underlig måde, at få en tattoo på, fordi jeg først og fremmest skulle finde et motiv forholdsvist hurtigt og dernæst skulle have den tatoveret i et butiksvindue. Det var en ganske sjov oplevelse og jeg fortryder på ingen både, den lidt spontane handling!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Det er alligevel pisse flot lavet! Rigtigt flot! 🙂 Det ligner 2 personer, der er smeltet sammen. Måske kærlighed?

Write A Comment