Jeg skriver jo en hel del om tattoos, som i nok allerede har bemærket, og jeg har også selv tre styks. Jeg vil gerne have mange mange flere, men hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg lidt af en bangebuks og bruger hellere mine penge på rejser og andet hygge. En af mine tattoos har jeg aldrig rigtig fået vist herinde, hvilket nok hænger sammen med, at jeg ikke rigtig har haft noget gode billede af den. Heldigvis har jeg en kæreste der også godt kan finde ud af, at håndterer mit kamera og vi fik i weekenden taget et par billede af den.

mintattoo2.1

Som i kan se er den ret abstrakt, og i skal virkelig ikke spørge mig hvad den forstiller, for der er jeg lige så blank som jer. Der er faktisk en lidt sjov historie bag tattooen, for jeg vandt den nemlig i en konkurrence på Facebook. Det var en ret underlig måde, at få en tattoo på, fordi jeg først og fremmest skulle finde et motiv forholdsvist hurtigt og dernæst skulle have den tatoveret i et butiksvindue. Det var en ganske sjov oplevelse og jeg fortryder på ingen både, den lidt spontane handling!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. Det er alligevel pisse flot lavet! Rigtigt flot! 🙂 Det ligner 2 personer, der er smeltet sammen. Måske kærlighed?

Write A Comment