Det var helt tilbage i maj sidste år, at min kæreste spurgte, om jeg ikke kunne finde nogle tattoo motiver med pile. Han synes nemlig det kunne være rigtig fedt, at få sådan en på benet! Jeg lavede derfor en omgang Fredags INK med fokus på pile og det endte faktisk også med, at blive et af de motiver han tog udgangspunkt i da han blev tatoveret for nogle måneder siden.

pilPilen kom til at sidde på højre ben og resultatet blev vildt godt! Han fik den samtidigt med, at jeg fik min palme og jeg er helt sikker på, vi skal besøge det tattoo studio igen, inden vi vender næsen hjemad. De var vildt dygtige og vi blev så inspireret af, at kigge på alle deres kruseduller på væggene. Nicolaj kunne rigtig godt tænke dig noget mandala på armen eller brystet og jeg skal have mig lidt blomster her og der, men nu må vi se, hvad det ender med.

Lige nu er jeg ved at kigge efter tattooshops på Phuket, hvor vi bor de næste to måneder. Jeg har fundet nogle stykker der virker interessante og håber at kunne få tid til, at tage ud og kigge lidt i løbet af de næste par uger. Har I fået bestilt tid til den næste tattoo?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment