Jeg har fulgt Pony Reinhardt på Instagram igennem et stykke tid og er vild med hendes univers. Ingen af hendes tattoos er simple, de er alle fascinerede, spændende og indviklet – man får virkelig lyst til at nærstuderer dem og forsøge at finde hoved og hale i motivet! Det er små verden i sort blæk, hvor dyr og natur ofte indgår.

Pony Reinhardt ejer tattoo studiet Tenderfoot Studio i Portland og er en travl dame. Pt. er kalenderen booket frem til februar! Der er ofte dygtige gæste tatovører forbi studiet og jeg er overbevist om at det ville være et rigtig spændende sted at besøge.

Gå selv på opdagelse i hendes motiver her og se endnu flere her

ponyreinhardt-1 ponyreinhardt-2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment