Tiden er bare fløjet af sted og jeg fik aldrig vist jer de bamboo tattoos, vi fik tilbage på Gili Trawangan. Min egne har jeg med vilje holdt lidt igen med, da den ene desværre ikke er helet helt så flot og derfor skal rettes til indenfor de næste par dage. Helt præcist hvad der skal ske, for at den bliver fin ved jeg ikke, men smutter snart ned til en tattooshop og snakker lidt frem og tilbage med dem.

For nogle uger siden, da vi en dag gik ned af White Beach på Boracay, fik jeg snuppet et hurtigt billede af min kærestes lille rejse tattoo. Mens jeg fik lavet lidt på fingrene, valgte han et par bølger på foden og den er bare blevet super fin og enkel.

Nico tattooNår vi om lidt smutter ned forbi tattooshoppen her i Kuala Lumpur, så har vi lidt andet på tegnebrættet end kun at få rettet min til. Intet er dog fast endnu, da vi ikke er helt sikre på hvor meget tid de har at gi’ af, men forhåbentlig kommer der lidt nyt blæk under huden, inden turen går videre til Bali om en uges tid.

I kan læse meget mere om vores rejseeventyr på vores fælles rejseblog justbrowsing

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment