Min kæreste og jeg lå den anden aften og så Årgang 0 forfra – ja så gamle er vi blevet! En af mødrene fik en ring efter hun havde født, hvorefter min kæreste udbryder: ”Skal man det?”. Jeg sagde, at det var vel fair nok efter det smertehelvede man har været i, men at jeg nok hellere ville have en tatovering. Jeg er på ingen måde gravid, men idéen om en tatovering i gave kan jeg nu ret godt li’.

Jeg tror dog min familie ville kigge lidt, hvis det stod på ønskesedlen til næste jul og min kæreste og jeg giver ikke hinanden gaver, da vi hellere vil sætte penge til side til at rejse for. Så jeg kommer nok til at betale mine tatoveringer selv.

Hvad siger i til at få en tatovering i gave? – lyder det ikke bare som en fremragende idé!?

fredagsink.120.1 fredagsink.120.2 fredagsink.120.3 fredagsink.120.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment