Endnu et spændende indlæg af Vis mig din tattoo og denne gang skal i sige hej til Anika og hendes flotte tattoos!

Jeg har altid haft en stor kærlighed til tatoveringer og siden jeg var 17 år har gået og tænkt på hvordan min første tatovering skulle se ud. Jeg vidste at den skulle have en betydning og at det skulle indebære mine forældre og søskende. Da jeg fyldte 18 og endelig blev myndig, blev jeg anbefalet en tatovør, der på det tidspunkt, ikke var så stor. Det er jeg i dag glad for, for det er endt med at han har lavet størstedelen af mine tatoveringer. Han tegnede et forslag, med bogstaver og vinger og jeg synes det passede perfekt med det, jeg selv havde tænkt.

9Det tog hurtigt fart og jeg blev bidt af at blive tatoveret. Jeg fik hurtigt efter min første bestilt en ny tid, hvor jeg fik lavet en lille tekst “Amour” , som betyder kærlighed på fransk. Denne tatovering har som sådan ikke en dybere mening, men jeg synes den er så feminin, flot og enkel. Det er ikke en tatovering man som sådan ser, da den er placeret ret lagt oppe på låret. Min elefant er den tatovering der betyder mest for mig. Jeg får tit af vide, at det ligner Georg Jensen’s elefant. Jeg kan sagtens forstå sammenligningen, men motivet er for mig en halskæde, jeg i sin tid fik af min mor. Den er ret simpel og sider placeret på underarmen.

7Den første større tatovering jeg fik, var uglen der sidder på låret. Jeg havde helt andre tanker omkring den tatovering, men da min tatovør var ved at tegne den jeg havde i tankerne, kommer han på uglen. Den er mere feminin end hvad jeg oprindeligt at tænkt og jeg kan godt lide at have noget ingen andre har, og her er min tatovør god til at finde på nogle fede idéer, der falder i min smag.

Det samme er gældende med hesten. Jeg havde i forvejen hesteskoen, og syntes den sad placeret ret alene og derfor fik jeg tegnet mere på. Jeg er ikke en hestepige og var også overbevist om, at jeg ikke skulle have en hest inden jeg tog af sted til tatovøren. Dog blev min holdning en anden, da han havde tegnet hestehovedet og i dag er jeg godt tilfreds med resultatet.

2Min nyeste tatovering er billen på skinnebenet. Jeg havde i flere måneder en bille i tankerne og resultat er blevet, præcist som forventet.

Min første tatovering er placeret på indersiden af overarmen, da den så var nem at skjule i det daglige. Den dag i dag er min holdning til dette ændret. Selvfølgelig tænker jeg meget over placeringerne af mine tatoveringer, men de skal ikke laves for at skulle skjules. Jeg er glad for alle mine tatoveringer og har ikke noget imod at vise dem frem.

8Jeg har heldigvis kun mødt positive kommentarer omkring mine tatoveringer, men jeg har det også sådan, at det er min krop og mine tatoveringer. Det er selvfølgelig fedt, at folk syntes om dem. Jeg får en del blikke på gaden når jeg går i bare ben og det er noget jeg skal vænne sig til, men det genere mig ikke. Jeg har jo selv valgt at få dem lavet!

Hvad er din næste tattoo?

Jeg ved at jeg skal have flere tatoveringer, jeg er i øjeblikket bare ikke sikker på hvad jeg skal have lavet og hvor den skal sidde. Og så er det også er det jo også en ret dyr hobby!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment