Jeg lovede jer et par billeder af den færdige tattoo på min underarm, så jeg har fået min bedre halvdel til at skyde et par stykker. Som I kunne se under processen, er det et stort blomsterhoved og jeg er meget tilfreds med resultatet! Helingsprocessen blev lidt lang og jeg var ret utilfreds med den i en uges tid. Ikke fordi den ikke levede op til mine forventninger, men fordi den kløede helt enormt og konstant var i vejen.

blomster-tattoo blomster-tattoo-1Allerede en måned efter jeg fik blomsten, sad jeg i stolen igen for at gøre armen færdig. I kan ane den nye på min overarm på det sidste billede, men jeg laver et indlæg om den senere, når den er helt sprød!

Jeg var meget i tvivl om, min arm ville kom til at se halvfærdig ud med kun to tatoveringer, men indtil videre synes jeg det fungerer meget godt. Jeg overvejer en lidt minde tatovering lige over indersiden af albuen, men om den nogensinde bliver til noget, er jeg slet ikke sikker på endnu.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment