Tredje tatovør ved navn Sasha, jeg skriver om her på bloggen. Og for det ikke skal være løgn, så kommer den Sasha også fra Rusland, ligesom de to andre! Sasha Tabuns måtte hjertens gave lave et par tatoveringer på mig, for hendes stil falder lige i min smag! Det kunne være man skulle overveje et besøg til Saint-Petersburg en dag.

Sasha holder sig til black & grey og er vældig god til at benytte dot. En stilart som jeg er meget fascineret af og regner med, at skulle være en del af min næste tatovering.

Sasha-Tabuns-1 Sasha-Tabuns-2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment