Da jeg for nogle uger siden skrev lidt om blomster tatoveringer, blev jeg af en af min læsere, præsenteret for en super dygtig tatovør. Og hende har jeg valgt at det skal handle om i dag! Navnet er Kelly Violet og det med blomster er hun ret skarp til! Jeg kan godt lide hendes stil, men personligt bliver den lidt for sort i sort til mig og min blege danske hud.

Kelly arbejder til hverdag hos Parliament Tattoo i London og det er derfor ikke helt urealistisk, at få lavet lidt af hendes kunst på kroppen. Lige nu er hendes kalender dog lukket frem til marts, så man må nok hellere holde godt øje, hvis man har et godt øje til denne dygtige britiske tatovør.

kellyviolet-2 kellyviolet-1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment