Tiden flyver af sted og inden længe, kan jeg kalde mig for husejer. Det er vildt at tænke på og jeg tror egentlig ikke rigtig jeg forstår det, før jeg står med nøglerne i hånden.

Siden byggeriet startede tilbage lige før jul, har vi besøgt grunden så meget, som arbejde og dagslys har tilladt det. Selvom det bestemt har været interessant, at følge med i grave arbejdet, støbning af fundament, gulvvarme osv., så blev det for mit vedkomne, først virkelig spændende, da væggene i forrige uge blev rejst.

Selvom jeg på grund af min uddannelse har en god forståelse for rum og nemt kan visualisere. Samt utallige gange har siddet med papirerne foran mig og leget indretningsarkitekt, så er det bare slet ikke det samme, som at stå i et rum. At se rummene i vores hus var en hel unik oplevelse og siden har min hjerne arbejdet på højtryk.

Byggeriet går stille og roligt fremad og selvom vi ikke kan besøge grunden så meget som ønsket, så bliver vi heldigvis godt orienteret fra både familie, håndværkere, byggesagkyndig, kommende naboer og selvfølgelig vores byggeleder. Det er en spændende proces og jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere spændt for hver dag der går!

En lille tur ud på grunden med et målebånd i den kommende weekend, giver nok endnu mere rumsteren på øverste etage, men jeg skal jo også få de sidste måneder til at gå…

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment