Jeg har aldrig rigtig overvejet spejle til vores lejlighed. Der var to, da vi flyttede ind – et på badeværelset og et på vores ekstra værelse. De er begge både store og meget enkle i deres udtryk, så det har fungeret perfekt! Og jeg tror egentlig heller ikke, det er noget der kommer til at stå særlig højt på ønskelisten de næste par år.

For jo, der findes virkelig mange meget misundelsesværdige og flotte spejle på markedet, men sammenlignet med så mange andre ting, virker er køb at lige netop det, en smule unødvendigt lige nu!

flotte spejle spejle-2

House Doctor / Novel Cabinet Makers / Muuto / Mater

Men derfor kan man jo godt kigge og drømme lidt! Jeg har altid synes spejle kan gøre noget helt særligt og jeg elsker når man benytter flere forskellige slags f.eks. som vægdekoration i stuen, gangen eller soveværelset. Jeg tror også det skulle være sådan et projekt jeg ville gå i kast med, hvis jeg fandt mig nogle lækre og billige spejle på et tidspunkt. Lækre er disse bestemt, men billige kan man vist ikke helt sige.

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment