Syntes lige jeg ville dele en sjov liste med 50 nyttige påfund med jer – hvis i selvfølgelig ikke allerede kender den. Flere af tingene er måske ikke helt up to date, men syntes nu listen er lidt sjov at kigge igennem alligevel. Flere af tingene jeg sagtens selv finde på selv at benytte mig af, som f.eks. trickset med at folde et elastiklagen  – syntes nemlig lige meget hvad jeg gør, det bare bliver en rodebunke. Hvad siger i – kan i bruge noget fra listen?


I kan finde listen lige her

 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

4 Comments

  1. Faktisk bruger vi tricket med at stable tøjet på siden, som i tip nr. 18 🙂 De er ret smarte – har set mange af dem før på pinterest – farlige hjemmeside 😉
    kh. Pennie

Write A Comment