Bænke er for fine og jeg har altid synes, at det så rigtig fikst ud med en bænk ved spisebordet. Hvis det på nogen måde kan lade sig gøre at have en bænk, er det noget jeg rigtig godt kunne tænke mig i et kommende kolonihavehus. Foruden at det ser vildt godt ud, så giver det også nogle nemme ekstra siddepladser, hvis man rykker sig lidt sammen.

Og det med siddepladser er næsten altid et problem når vi inviterer folk over. Om det er familie eller venner, så er der næsten aldrig siddepladser nok og jeg er ikke så stor fan af klapstole, så dem har vi faktisk solgt alle sammen, sidst vi ryddet op. Jeg tror en bænk kunne være en rigtig fin løsning!

Bænke-6Bænke-5   bænke-2bænke-1Bænke-4Bænke-3

Nordal //House Doctor // Ellos Home // Trip Trap // House Doctor // Nordal

Jeg har fundet 6 forskellige bænke frem, som jeg synes er både flotte og praktiske! Jeg kunne snildt have fundet en masse flere, men synes egentlig det her var et meget godt udsnit. Jeg er hovedsageligt gået efter bænke, jeg synes kunne være flotte at have indendørs enten i stuen, køkkenet eller gangen. Men i min søgen faldt jeg også over rigtig mange skønne bænke til udendørs brug. Jeg tror det bliver plan b hvis pladsen i huset er for trang, for vi kommer forhåbentligt til at bruge en masse timer udendørs!

En bænk er selvfølgelig ikke altid nær så behagelig at sidde på som en god stol, men med et hjemmebikset ryglæn eller nogle flotte puder man kan sætte i ryggen, så går det jo nok. Jeg synes bænken med ryglæn fra Ellos Home er vildt fin, men stilmæssigt er den ikke helt mig, så tror jeg ender med noget råt træ og jern ligesom den fra Nordal!

Bruger i bænke i jeres indretning?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment