Markedet på Storetorv, som er de samme der også arrangerer dette bagagerumsmarked i Ebeltoft, har jeg været forbi nogle gange, men det var først i forrige weekend, vi lagde vejen forbi Djursland. Vi snakkede om det flere gange sidste sommer, men det blev kun ved snakken.

Turen fra Århus tager godt nok 45 min, men Ebeltoft er virkelig en hyggelig by og man kan næsten altid finde flere små loppemarkeder, hyggelige butikker eller lækre spisesteder på vejen. Parkeringen er letteres kaotisk og ved første øjekast blev jeg lidt skuffet over markedets størrelse. Heldigvis viste det sig at være dobbelt så stort som først antaget – da der på den anden side af vejen, gemt lidt væk i træer også er godt med lopper.

Bagaerumsmarked i Ebeltoft

Navnet bagagerumsmarked kan man godt tage meget bogstaveligt, da omkring 90% af markedet var private der solgte ude af deres gemmer. Selvom man bestemt godt kan være heldig, at finde guld hos alle typer af sælgene, så kom vi ikke hjem med favnen fuld. Det blev til nogle få patentglas, så heldigvis var virkelig billige.

Selvom købene ikke blev mange, så synes jeg alligevel markedet er et besøg værd og jeg kunne godt finde på at besøge det igen. Bagagerumsmarked i Ebeltoft bliver afholdt 4 søndage hen over sommeren – og da dette var det første i år, kan I stadigvæk nå forbi både den d. 17/6, 15/7 og 19/8. Adressen er Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment