Jeg har længe overvejet at købe mig et stort flot gevir med tilhørende kranie, men jeg har både været nærig og ret kræsen, så det har taget sin tid. Før jul var min kæreste og jeg forbi vores lokale loppemarked – også kaldet loppehuset og der kom jeg til at køb mig dette.

bejdsninggevir1Det var egentlig ikke fordi, det var lige det jeg havde gået og drømt om, at skulle have på væggen en dag, men det havde karakter og så var jeg nok egentlig også bare lidt trist over, at nogen kunne finde på at spraymale sådan et fint gevir hvidt! Jeg fik ondt af det og købte det derfor med hjem. Det var ikke helt billigt, men prisen var overkommelig og jeg kunne ikke bare lade det ligge. Jeg gik i sving med at få malingen af geviret og forsøgte på alverdens måder.

bejdse gevirDet tog sin tid, men til sidst lykkedes det mig at få det nogenlunde tilbage til sit rette jeg. Geviret var medtaget og meget lyst, hvilket nok var grunden til at nogen havde givet sig i kast med maler projektet i første omgang. Jeg havde dog ingen intention om at male det til igen og fandt derfor en mørk bejdse beregnet til gevir på nettet, som jeg købte.

Jeg påførte bejdsen over flere omgange, indtil jeg fik det helt rette resultatet. Som i kan se på billedet herover, gjorde det en stor forskel og gav glød og varme tilbage til det lidt nedslidte gevir. Bejdsen kostede ikke det vilde og tror man kan finde den i de fleste jagt butikker – mærket er vist tysk.

bejdsninggevir3Jeg blev ret tilfreds med resultatet og er glad for jeg gik i kast med det, selvom det tog en del timer. Jeg har det lidt med gevir og kranier, som jeg har det med træ. Jeg synes det er synd hvis man maler det over, men jeg kan godt forstå hvorfor nogle vælger den løsning, da det kan se ret fint ud, men lige med geviret her, synes jeg nu det var en skam og jeg er glad for det står naturligt igen, i min stue.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment