Nu er der kun en lille uge til jeg flytter, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg har brugt de sidste par måneder på at gennemsøge diverse boligindretnings magasiner og hjemmesider for at finde bolig inspiration til mit nye hjem, og tror mig jeg har MANGE ideer! Selvfølgelig er der mange ting, der ikke kan lade sig gøre, når man er på SU og kun skal bo på 27 kWm., men heldigvis er der jo mange ting, man selv kan kreere. Jeg har fået utrolig meget bolig inspiration via nettet, hvor der findes utrolig mange DIY’s og jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang. Jeg kom i dag til at gå lidt amok i Tiger og Søstrene Grene – jeg havde egentlig kun planer om nogle enkelte ting, men blev hurtigt inspireret til at købe det meste af butikken! 

Jeg fik købte alle disse fine ting med hjem, og da jeg desværre ikke kan vise jeg de endelige resultater før om nogle uger, vil jeg rigtig gerne vise jeg nogle af de ideer jeg har fået.

Magnet tavler:

Ideen jeg har fået minder meget om billedet oppe i venstre hjørne. Jeg må ikke selv male væggene på mit nye værelse, og syntes derfor det kunne være en fed ide at male en stor træplade med magnet maling og tavlelak, og enten stille den op af væggen eller hænge den op. Dog ønsker jeg en lidt mere rå version end den udgave der er vist på billedet. Jeg har i dag indkøbt nogle fede post it, kridt i forskellige farver, magnet bogstaver, magnettape og i sidste uge fik jeg nogle fede magneter af min kæreste – så tavlen skal nok blive rigtig fin! I morgen skal jeg et smut forbi Silvan og finde mig en træplade.

Psssst – man kan købe både magnetmaling og tavlelak med og uden farve både over nettet og i diverse byggemarkeder.

Kreative lamper:

Jeg er helt vild med disse lamper fordi de er så simple og unikke på engang. Jeg vil rigtig gerne have den med flipflapperne, men da jeg ikke engang ved hvordan man laver en flipflapper og i dag faldt over nogle fede sølv muffin forme, tænkte jeg at det måske var den smarteste ide at gå i sving med den!

Dekorations tape:

Jeg syntes dekorationstape er vildt fedt, og i dag har jeg erhvervet mig ikke mindre end otte ruller med alt fra pingviner til blomster på. Jeg har både en ide om at lave en collage/foto væg hvor alt bliver hængt op med dekorations tape i forskellige farver. Derudover syntes jeg det kunne være rigtig fedt at lave noget rundt om en dør eller som en sengegavl, ligesom på billederne ovenover.

Pssst – man kan købe dekorations tape i mange forskellige farver her

Jeg glæder mig som et lille barn til at dekorere mit nye hjem og vise jer alle de fede ting deri øjeblikket fylder mit hoved. Disse ideer er kun en brøkdel af hvad der rumsterer på øverste etage af bolig inspiration, og jeg håber virkelig meget at kunne inspirere og give ideer til jeres hjem. Så snart jeg går i gang med et af alle min projekter, vil der selvfølgelig komme billeder og forklaringer op så i selv kan gøre mig kunsten efter. Held og lykke med boligindretningen!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment