I de kolde måneder er det svært at få stillet sit loppemarkeds-behov. At vi snart ikke har mere plads i lejligheden, hjælper selvfølgelig lidt på det, men jeg kan bare ikke lade være med at gå på jagt. Og når trangen bliver for stor, så findes der heldigvis flere gode steder i Aarhus man kan besøge.

Brugtvare Terminalen i Aarhus, som egentlig ligger ude i Viby er en af dem. Inden vi fik bil, kunne det tælles på en hånd hvor mange gange jeg havde besøgt stedet, da det ligger et stykke ude. Men med bil går det heldigvis nemt.

Brugtvare Terminalen Aarhus

Stedet bugner af ting og selv det godt kan være ret uoverskueligt, så elsker jeg, at man kan gå på jagt og måske finde noget, som ingen andre har fået øje på. At det altid har åbent i weekenden – er endnu en stor bonus, og den store udskiftning klager jeg bestemt heller ikke over. Priserne kan godt være lidt i den høje endnu til tiden, men heldigvis koster det jo ikke noget at kigge – og få sin ”sult” stillet!

Det blev ikke til nogle køb da vi var forbi i weekenden, men igennem tiden har jeg både fundet syltekrukker, gryder, rammer, en forstøver, potter og meget andet. Jeg er sikker på det nok skal blive til mange flere besøg, når der er et hus der skal fyldes!

Har I været forbi Brugtvare Terminalen i Aarhus og gjort jer nogle gode fund?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment