Så blev det igen tid til et tattoo indlæg, og denne gang er det lidt af en blandet land handel. Det er så lækkert at vejret er begyndt at vise sig fra sin gode side igen, så folk rigtig kan komme ud og vise deres cool tattoos frem. Jeg elsker selv at flashe mine tattoos og ville sku sådan ønske jeg havde nogle flere. Så en pige med det flotteste sleeve i dag – åhhh hvor kunne det være fedt, men tror sku ikke jeg har nosser nok til det, for at være helt ærlig! Syntes i det er pænt til piger med mange cool tattoos?

Cool tattoo af luftballon på håndled

tattoo af bjørne familie

Cool skrift tattoo på armen

Detaljeret farveri tattoo på armen

home tattoo på bryst

 

Cool alternative tattoo på ben

skelet tattoo på arm

Cool kunsteristisk tattoo

Fugl tattoo uden detaljer

tattoo på begge fødder i sort

Sørgelig tattoo på arm

Håber I kunne lide de rigtige mange cool tattoos i dette indlæg. Læs alle mine andre tattoo indlæg her. Hvis du er på udkig efter tattoos indenfor en bestemt kategori, f.eks. tattoo med skrift, så kan du søge øverst på denne Vinterfryd.dk (ventre side).

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

11 Comments

 1. Kamille Parsgaard Reply

  Yep…. det er super cool med tattoos. Smukke, flotte, seje, coole.. You name it. Jeg har selv 7, og jeg er ikke færdig endnu!!
  We will be the most tattooed up grandparents 😉 Og jeg elsker det!!

  -Kamille

  • M. Vinter Reply

   Jep jep 😀 Fedt nok, 7 det er sku alligevel en del 😉
   Ja det tror jeg du har helt ret i – bliver så fedt!
   Fedt med en der sætter lige så stor pris på tattoos som jeg selv – håber du får noget ud af mine indlæg 🙂

   • Kamille Parsgaard Reply

    Jeg ville ikke svare dig, hvis jeg ikke fik noget ud af dem 😉
    Det er altid fedt at blive tegnet på. Jeg glæder mig altid som et lille barn, når jeg har fået ‘sparet op’ og fundet et nyt værk der skal foreviges. Hvorfor skal det altid være så dyrt?? Jeg elsker at blive tattoo inspireret, og jeg lover dig at følge med, men jeg er ny på dit site, så ting tager tid. Jeg skal jo læse op på en del 😉

    -Kamille.

    • M. Vinter Reply

     Dejligt at høre 😀
     Helt vildt – nu har jeg kun to selv, men forstår præcis hvad du mener og det irritere også mig – men som min veninde engang sagde til mig så er det faktisk ikke en så dyr accessories når man tænker på hvor længe den holder 😛
     Skønt! Du skal være mere end velkommen – og send mig gerne nogle billeder af dine tattoos hvis du skulle få lyst 😉

     • Kamille Parsgaard

      Du har ret. Sådan har jeg aldrig tænkt på det… Mine tattoveringer er mine smykker, det har jeg altid sagt. Og med en fortid som min, med piercinger i tunge, læbe, næsen, navlen og 12 i ørerne, -som alle blev droppet på næsten samme tid, fordi … ja, fordi jeg bare tænkte at nu var det tid, så bærer jeg nu mine nye smykker (den ældste af mine tegninger er dog 16 år..) med glæde! Og de skal ikke fjernes. Nogle af dem skal tegnes op og revurderes. Ændres på og nusses lidt for. Men ingen af dem fortryder jeg 🙂
      Jeg kan sende dig et billede af min fe. Den er efterhånden… 3 år gammel. Og kun tegnet en’ gang. Den skal tegnes op og rettes lidt til. Min hud har det med at optage farven og lade det flyde lidt ud under, i stedet for at lade det overskydende ‘sive ud’. Ærgerligt, men ‘bare noget’ en tattovør skal tage hensyn til. Jeg har dog lært lektien, for jeg bliver ked af det når de bliver grimme. Det er jo mine forevige smykker, de skal ikke ruste vel?
      Nå, men jeg sender dig en mail…

      -Kay

     • M. Vinter

      Tænkte også det var en geniale måde at se det på – for ja er helt enig 😀 16 år ja det er jo alligevel nogle dage – så har jeg god tid, min ældste er kun lidt over et år 😀 Tak for billedet – den er rigtig fin. Overvejer måske at lave et indlæg med mine læsers tattoos på et tidspunkt hvis der er stemning for det. Må jeg låne din fe dertil hvis det bliver en realitet? Det lyder lidt vildt med din hud – ved jeg slet ikke noget om endnu, men det skal man måske lige have med i sine overvejelser? Det skal de i hvert fald ikke og syntes det er super fedt du vil fornye og nusse om dine frem for at fjerne dem, ville virkelig være synd.

 2. Kamille Parsgaard Reply

  Hahahahaa… ja 16 år er nogle dage 😉 Jeg er 36, og skammer mig ikke over det!! Heller ikke hver eneste gang jeg sætter mig i tusse stolen og bliver lystigt malet på. Tattoveringer har ingen øvre aldersbegrænsninger (heldigvis).
  Jeg hader at min hud er sådan, og jeg fik at vide at det var MEGET sjældent, så jeg tror ikke du skal være nervøs. Du har to, og hvis de ser fine ud, så er der ingen grund til bekymring. Jeg tænker at der bare -for mit vedkommende- skal tages lidt hensyn. For… jeg lader det under ingen omstændigheder stoppe mig.
  Malene, kan vi aftale en’ ting. At ja, du må gerne bruge mit billede, men KUN hvis du synes den er fin nok…
  Hav en skøn uge 🙂

  -Kay

  • M. Vinter Reply

   Det har du skam heller ingen grund til – det er jo ingen alder 😀 Det kan jeg skam godt forstå – især når du holder så meget af at blive tusset :/ Men igen virkelig fedt at du har den holdning til det!
   Jeg kan li din tankegang – jeg ved som sagt ikke om det bliver til noget endnu, men bare en lille ide jeg går med. Jeg syntes at din fe er super fin, men for at være ærlig er den ikke lige mig, men heldigvis er vi jo alle forskellige, hvilket jeg også forsøger at lave mine indlæg efter 🙂 Jeg skal nok vende tilbage hvis det bliver en realitet – og tak 😀

   • Kamille Parsgaard Reply

    Jamen det har jeg det helt ok med, altså at den ikke er dig. For det er jo min 🙂 Jeg ville ikke ønske mig, at mine tegninger var allemandseje.
    Man ser mange i bybilledet som er flotte, men jeg man aldrig selv ville få lavet. Hver eneste jeg har, ligger der en grund bag. Om det er tekst, en tegning eller et billede, så er der essentielt at man har tænkt over tingene.
    Og ja, 36 er da stadig ung ikke?

    -Kay

    • M. Vinter Reply

     Helt enig 😀 Jeg har ikke noget imod at få tattoos der er ikke er nogle dybere mening bag, men jeg egentlig bare syntes er flotte. Men der er jo stadigvæk tænkt over designet, placeringen osv.
     Det er det i hvert fald 😉

Write A Comment