Den femte marts fik jeg mig en kær lille nevø, og sidste søndag blev det endelig tid til at han skulle døbes. Jeg var så heldig at jeg skulle stå fadder, og derfor syntes jeg og også han skulle han en rigtig flot gave fra min kæreste og jeg. Jeg var så fantastisk heldige at få et samarbejde med den lækre babytilbehørs webshop Mammashop – som har et rigtig fint udvalg af dåbsgaver og andre gode sager!

Dåbsgave fra Mammashop

Jeg brugte en rum tid på at kigge hele webshoppen igennem for dåbsgave ideer, for Mammashop har virkelig alt hvad hjertet begærer til småfolkene og deres forældre.  Min søster har i forvejen en dejlig pige på to år og derfor manglede de ikke rigtig nogle af de praktiske ting, såsom pusletaske, babystol, blespand eller lignende som Mammashop også har et væld af. Og egentlig syntes jeg også min nevø, skulle have noget mere personligt fra os. Jeg udvalgt følgende dåbsgave ideer:

børnebog som dåbsgave ide fra mammashop

Jeg endte med tre rigtig flotte ting fra Mammashops webshop. Den første og også helt klart den gave jeg syntes allerbedst om, er den søde og meget personlige bog ’Min ven bamsebjørn’. Mammashop har en række bøger hvor man i alle sammen kan gøre sine egne børn til hovedpersonerne i bogen. Jeg syntes bogen var en genial idé, og udover at kunne gøre min søde nevø til helten i denne bog, kunne jeg også vælge at få skrevet mit og min kærestes navn i, så han altid kan se hvem den er fra. Synes i ikke det er den perfekte dåbsgave ide?

dukstaver som dåbsgave fra mammashop

Den anden ting jeg ikke kunne stå for, var nogle rigtig fine plysbogstaver i alle mulige farver. Man kan få skrevet præcist hvad man har lyst til, og så er det også muligt at få lavet et hjerte og en stjerne som lidt ekstra pynt. Til bogstaverne medfølger der en sort snor så man kan hænge de fine bogstaver op, hvor man lyster. Det er også muligt at få ringe og sugekopper med, så de kan monteres enten på barnevogn eller f.eks. på døren til børneværelset.

dåbsgave ideer til enhver barnedåb

Den tredje og sidste ting blev lidt til den praktiske side – nemlig en super smart snack skål, med et låg, der forhindre de små i at smide mad ud i f.eks. bilen. Jeg må indrømme at jeg ikke selv har den store kendskab til dette område, men jeg har tit hørt min søster ærgre sig ove,r at min niece nu igen har hældt alt frugten ud i bunden af bilen. Kender i til det problem?

Pssst… I har mulighed for at læse mere om alle varene ved at trykke på billederne

Alle dåbsgave ideer fra Mammshop pakket ind

Min søster blev virkelig glad for alle tingene, og også blandt de andre mødre i selskabet var der rosende ord med på vejen. Flere af dem syntes at bogen var en virkelig god ide, og ville rigtig gerne høre hvor sådan en kunne købes til deres egne børn. Alt i alt var gaverne fra Mammashop en virkelig stor succes, og jeg er sikker på både min nevø og min søster vil få stor glæde af det hele. Fordi bogen var en så stor succes, har jeg faktisk allerede været inde og bestille en mere til min søde niece der snart fylder tre år, og er helt vild med bøger! Kunne i blive fristet af disse dåbsgaver ideer fra Mammashop?

//Indlægget er skrevet i samarbejde med Mammashop, men er 100% min egen mening//
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

7 Comments

    • M. Vinter Reply

      De havde også lige hvad jeg søgte til dåbsgave 🙂

  1. Min søster også gravid lige i øjeblikket, så skal selv snart på jagt efter dåbsgaver 😉 Tak for inspiration – Er vild med den “personlige bog”

Write A Comment