Det er nok ikke gået manges næser forbi, at Søstrene Grene kommer med nogle rigtig fine forårsnyheder, som er i butikkerne fra d. 10 marts! Jeg må indrømme at jeg er en lille smule misundelig over, ikke at kunne komme ind og hamstre lidt af de fine ting til mit eget hjem, men på den anden side skal jeg nok ikke klage.

Den 10’ende marts er nemlig min fødselsdag og jeg kunne forstille mig det blev noget med at nyde hele dagen på stranden, måske lidt massage, en kold øl og så noget skønt thaimad til aften. Men nok om mine eventyr her i Sydøstasien – det kan i læse meget mere om på min rejseblog.

Søstrene Grene nyhederNyhederne fra Søstrene Grene var det vi kom fra og jeg har valgt nogle af mine absolut favoritter ud! Selvfølgelig er urtepotterne på listen – de er jo for skønne. Men puderne og de dekorative vaser er jeg ret stor fan af. Har i allerede gjort jeg nogle tanker om, hvad i skal ind og have fingrene i, når de åbner dørene? Jeg gætter på at der bliver run på, i hvert fald i midtbyen. Håber i allesammen får lige det i går og drømmer om!

Ser hele kataloget med de skønne nyheder lige her

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment