De sidste par uger har jeg haft fornøjelsen af, at kigge på disse fine små planteplaneter, som Kaja Sofie Skytte står bag, når jeg har været på arbejde. I starten kunne jeg ikke helt finde ud af, om hvad jeg egentlig synes om dem, men nu er jeg overbevist om, at jeg skal have en af dem selv!

Synes simpelthen de er for fine og så virker de egentlig også til, at være okay nemme at holde – når man selvfølgelig, ligesom alle andre planter, husker at vande dem. De små planteplaneter fås ikke så mange steder endnu, men jeg er sikker på de nok skal dukke flere og flere steder, når folk først lige får øjnene op for dem. Hvad siger I til de fine små planteplaneter?

I kan blandt andet finde de fine planteplaneter her – men jeg tror nu jeg ender med at finde dem i en fysisk butik, så jeg selv kan udvælge min favorit, for der er jo ingen planter der identiske

planteplaneter

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment