Stuk er ikke et must i min drømmelejlighed, men derved ikke sagt at jeg ikke synes det kan være utrolig smukt. Der er bare et eller andet over de gamle detaljer – det giver en helt speciel sjæl til en lejlighed! Der findes heldigvis en del lejligheder med stuk og andre smukke gamle detaljer i Århus, hvor jeg drømmer om at købe bolig en dag. Der er selvfølgelig forskel på, hvor lang sådan nogle har på bagen og der findes også rigtig mange udgaver.

stuk-1 stuk-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Jeg er nok ikke helt så meget til den romantiske stil og derfor vil f.eks. blomster ikke være en favorit. Men jeg tror bare jeg vil vælge at sige ja tak til hvilken som helst form for stuk, hvis jeg skulle være så heldige at de nu engang er der. Jeg skal i hvert fald ikke i gang med at fjerne eller dække gamle flotte detaljer til, bare fordi de ikke lige passer til min sofa eller lignende. Det er sådan noget, jeg synes, er en stor skam!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment