Som flere af jer nok allerede har opdaget, var jeg i sidste uge lige et smut i Grækenland med kæresten, på en dejlig ferie. Det var skønt at komme lidt væk efter skolens afslutning og bare slappe fuldstændig af. Vi havde en rigtig dejlig uge på den græske ø Lesbos, hvor vi bl.a. var ude og køre i jeep, tog på vandreture og snorklede. Alt i alt en virkelig vellykket tur, jeg godt kunne bruge en mere af. Skal i på ferie i år? Vi fik selvfølgelig taget lidt forskellige billeder af vores oplevelser som jeg gerne vil dele med jer.  God sommer til alle!

Se endnu flere billeder her

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

  1. Super dejlige “kodak” moments, de er jo lige til at blæse op på med hjælp fra Illux. Tak for de smukke billeder, jeres ferie ser så dejlig ud.

    • M. Vinter Reply

      Jaa – tror faktisk også vi skal i gang med et projekt af den art 😀 Tak- det var den skam også!

Write A Comment