Efteråret er kommet og vi valgte i dag at sætte nogle af vores planter fra terrassen ind i lejligheden, så de ikke går helt til, når frosten først rammer! Jeg har i et godt stykke tid haft nogle store brune papirsposer liggende, som har ventet på at skulle fungere som potteskjulere for blandt andet vores oliven – og citrustræ.

brune papirsposer1

brune papirsposer2

Det var meget tæt på at de brune papirsposer var lige små nok til de store planter, men heldigvis lykkedes det at få dem i! Poserne har jeg erhvervet mig ved noget så banalt som takeaway. Det er egentlig ok nemt at finde brune papirsposer på nettet, men ofte er man nødt til at købe dem i ret store mængden, fordi de er beregnet til butikker. Hvis man har lyst til at kaste lidt mere efter en flot pose, findes der jo også den meget populære ’Le sac en papier’ papirspose.

brune papirsposer3

Le sac en papier

Jeg syntes den er super fin, men indtil nu er jeg dog fint tilfreds med mine egne brune papirsposer. Jeg har en enkelt liggende tilbage, som jeg er lidt i tvivl om hvad jeg helt præcist skal bruge til, men jeg får nok en lys idé en eller anden dag. Kan i li’ idéen om at indrette med papirsposer?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment