– Reklame –

Jeg har længe haft et crush på den smukke serie af Arigato lamper fra brandet Grupa Products. Det stilrene, men samtidige spændende design, som ikke ligner alle andre lamper på markedet, tiltaler mig meget!

Serien findes i hvid og sort – og i en række forskellige modeller. Både lofts-, gulv-, væg- og bordlamper i forskellige længder og antal af lyskilder. Mit første møde med Arigato serien var loftslampen med to lyskilder, som jeg stadigvæk er helt blæst i. Den er bare for sej – og giver rigtig mange anvendelsesmuligheder, fordi man kan dreje både ’arme’ og skærme i den retning man ønsker. Hvis ikke lampen til stuen allerede var udvalgt, så var denne helt klart en kandidat.

Arigato

Arigato serien blev designet i 2015 og alle lamperne er fremstillet i en høj kvalitet – og har som før nævnt, en stor anvendelighed, på grund af de justerbare led. Pæren bliver dækket af en lille aluminiumsplade, som giver et virkeligt flot og brugbart lys til både kontoret, i køkkenet eller som læselampe i stuen.

I den sidste tid er der blevet kigget meget på lamper til det nye hus. Jeg tror først det gik op for mig hvor mange lamper, sådan et stort hus egentlig kræver, efter vi have været til elektriker møde. Arigato lamperne har jeg vendt tilbage til igen og igen – og heldigvis er min bedre halvdel, også meget begejstret for især væg- og gulvmodellen.

Hvis I ikke allerede kender det skønne brand, så kan jeg kun anbefale jer at tage et nærmere kig på dem. Hos AndLight kan i se hele udvalget, samt en mase andre fede lamper. Og lige meget hvad, slipper I nok ikke for at se mere til dem lige her, så snart vi går i gang med indretningen af det nye hus!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment