Ja netop – det populære Design Letters kop! Ja jeg forstår godt hvorfor folk køber dem i stor stil – de er jo både praktiske og fine. Jeg er personligt mest til at kæmpe krus når jeg skal have mig noget varmt at drikke, men kopperne kan jo også bruges til så meget andet.

– Køb et fint Design Letters kop lige her –

I vores skabe står en pærevælling af forskellige kopper fra diverse steder. Jeg kan egentlig godt lide at have en masse sjove og anderledes kopper, men når man af og til får gæster, syntes jeg nu det kunne lækkert med nogle matchende af slagsen.

Design Letters kop

Kopper

I stedet for helt hvide kopper, kunne et Design Letters kop eller to være et virkelig godt alternativ, som jeg bestemt godt kunne finde på at ’hoppe’ på! Da jeg selv kiggede lidt nærmere på de fine kopper, læste jeg mig frem til, at den fine og enkelte typografi der pryder de små kopper, er helt tilbage fra 1937 og designet af Arne Jacobsen – vildt ik’?! Jeg havde i hvert fald ikke kendskab til dette lille faktum, og syntes det er en rigtig skøn detalje, der bestemt gør kopperne endnu mere attraktive – i hvert fald i mit perspektiv.

Hvis jeg skulle have mig nogle af disse fine kopper fra Design Letters, tror jeg ikke jeg vil kunne lade være med enten at købe efter, så de passer med forbogstavet på min kærestes og mit eget fornavn, og måske også noget af vores nærmeste familie. Eller måske købe kopperne så de kan danne små søde ord, så de også kan bruges til at pynte forskellige steder i lejligheden – for der er jo ingen der har sagt at de ikke kan blive brugt til en masse andet end lige varme drikke! Kunne i finde på at købe et Design Letters kop eller to med hjem? Og hvilke bogstaver ville i vælge?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment