I sidste uge havde jeg den dejligste dag med Mette fra Monsterscircus. Vi var begge inviteret til en lille rundvisning i Designertorvets hyggelige butik, der ligger lige op og ned af åen, her i dejlige Århus. Jeg har aldrig besøgt butikken før, og startede selvfølgelig lige med at tage et kig på deres hjemmeside. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ved første øjekast ikke var særlig imponeret, men efter at have kigget lidt på de mange forskellige produkter, begyndte jeg at blive rigtig spændt på besøget. Vi blev taget rigtig godt imod af Rikke, der stort set smed alt hvad hun havde i hænderne, så snart vi kom ind af døren. Rikke præsenterede os for den flotte butik, og fortalte generelt om Designtorvets idealer og både at drive forretning på.

designertorvet århus

Designtorvet14

Glas fra DesignerTorvet

Hun viste os rundt i butikken hvor vi havde mulighed for at pille ved tingene og stille en masse spørgsmål – hvilket virkelig også var nødvendigt, da det kun var få af tingene man lige kan hitte ud af ved første øjekast. Det var virkelig en oplevelse at gå mellem alle de fyldte hylder, og opleve (ja virkelig opleve) alle de fantastiske produkter, de har at byde på.

Æg fra DesignerTorvet

Designtorvet6

DesignerTorvet plakater

Flere af tingene blev jeg meget forundret over, men de var ikke nødvendigvis noget for mig og det var faktisk en af de ting jeg alle bedst kunne lide ved Designertorvet, de havde nemlig noget for en hver smag. En af de ting Rikke nævnte var at der var at der var rigtig mange der kom ind og købte julegaver, til dem der har alt! Det kunne jeg faktisk godt forestille mig jeg ville benytte mig af i fremtiden, for jeg syntes bl.a. det er rigtig svært at finde noget til mine bedsteforældre – der stort set aldrig ønsker sig noget! Kender i ikke det?

DesignerTorvet Lamper

Designtorvet10

Designtorvet17

Mette og jeg spurgte ind til konceptet og hvordan i al verden de fandt alle disse forskellige produkter. Udover at gå på messer diverse steder fortalte Rikke os, at det ofte er menneskerne bag produkterne, der selv kommer ind i forretningen, for at høre om netop deres kreation kunne være relevant for Designertorvet, at sælge. Dette betyder også at det ofte er meget unikke ting, som man ikke finde andre steder, man kan få fingrene i netop her. Flere af tingene kan selvfølgelig godt være lidt pebret i det for en studerende som mig, men jeg fandt flere ting imellem jeg sagtens kunne betale mig fra!

Designtorvet11

Designtorvet18

Designtorvet4

Selvom vi virkelig brugte lang tid derinde, og jeg fik taget (som i nok allerede har bemærket) en kæmpe bunke billeder, glæder jeg mig helt til at besøge butikken igen – for der var så meget jeg ikke nåede at se, og der kommer hele tiden nyt! Hvis i selv har fået mod på at besøge Designer torvet, har de både en forretning i Århus og Vejle. I kan finde mere information om butikkerne her. Mette og jeg sluttede dagen af på Baresso, hvor jeg selvfølgelig måtte prøve den meget omtalte Lakrizza, som jeg havde siddet og savlet over i Malaysia! Alt i alt var den en super god dag og utrolig dejligt med et lille afbræk fra opgaven. Tusind tak for invitationen til Designertorvet, og til Mette for en virkelig hyggelig dag!

-Sponsoreret-
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

5 Comments

 1. Ej hvor nogle fede produkter 🙂
  Har vi ikke alle mindst en som enten aldrig ønsker sig noget, eller som har alt 😀

  • M. Vinter Reply

   Ja jeg var virkelig også imponeret 😉
   Det kan jeg i hvert fald kun tale med om 😀
   Du må ha en dejlig torsdag

  • M. Vinter Reply

   Helt bestemt! Selv tak søde Mette 😉
   Ihh hvor spændende – er sikker på hun nok skal blive glad for den.

 2. Pingback: Magasinholder - Inspiration til valg af den rette magasinholder

Write A Comment