Jeg har i et af mine tidligere indlæg anbefalet den lækre side Designers og friends hvor man kan købe mærketøj med stor rabat. En lignende side jeg selv holder af at besøge er Designfund. På Designfund kan man finde lækkert brugskunst og andre ting til boligen – også med rigtig gode rabatter! Ligesom på Designers and friends kommer der løbende kampagner fra diverse mærker, og derfor er man nødt til at følge med løbende, hvis man vil være sikker på at få det hele med. Jeg har ikke selv så mange kvadratmetre at boldere mig på, og jeg har derfor ikke selv købt noget derinde fra endnu, men jeg har godt nok været fristet! Designfund har et bredt udvalg af ting til boligen fra forskellige kendte brands, og der er altid gode besparelser at få – sådan som navnet også indikere. Syntes i skulle kigge forbi siden lige her – og selv hvis i ikke har penge eller plads til nye ting til boligindretningen, garantere jeg for at man får en masse inspiration!

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment