Jeg har været så heldig at få smidt en masse æblekasser i hovedet, og efter inspiration på Pinterest, har jeg valgt at ’bygge’ mig en reol af dem. Jeg er vild med det slidte træ, der står vildt godt i kontrast til de hvide vægge. Syntes i ikke gamle æblekasser er fede?

Desværre var en af kasserne malet i, efter min mening, en ikke særlig flot farve, og jeg blev derfor ret hurtigt enig med mig selv om, at den skulle males. Jeg havde allerede en kobber spraymaling liggende der skulle have været brugt til en spisebordsstol, men da planerne ændrede sig i sidste øjeblik, lå den bare og ventede til et andet formål. Så jeg gik i gang med at male æblekassen kobber til vores DIY reol projekt.

Æblekasserne som blev benyttet til DIY reol

Desværre var det meget svært at få dækket den lyserøde farve hundred procent, og derfor har kassen en lidt lyserødt skær. Noget jeg ærgrede mig rigtig meget over til at starte med, og overvejede at smutte i Silvan og købe mere maling, men da jeg først fik ’samlet’ reolen…

Færdige projekt af DIY reol

… syntes jeg faktisk det så super godt ud! Æblekasserne kan jo stables præcis som man har lyst – så man få lige den reol man ønsker. Min ser sådan ud lige nu, men er sikker på at jeg nok skal komme til at rykke rundt på den. Hvad syntes i om min æblekasse reol?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Det ser enormt fedt ud! Jeg har kun selv én, så den fungerer bare som et form for bord. Men hvis jeg havde flere, ville jeg helt sikkert også lave en løsning som din 🙂

    • M. Vinter Reply

      Tak Julie, er også rigtig glad for resultatet 🙂
      Jeg har faktisk to mere – som jeg regner med skal bruges som bord/kasse 😀

Write A Comment