Det er ved at være noget tid siden jeg skrev om dørmåtter, og selvom der var flere af disse jeg var ret vilde med, endte jeg nu med at kreere en selv. Udover at jeg hyggede mig rigtig meget med det, er det også langt billigere at male lidt på en, fremfor at købe og bedst af alt, så finder man ikke en dørmåtte magen til! Jeg tog selvfølgelig en af de billige fra Ikea, da jeg ikke tror det kan nok ikke gøres meget billigere end fire kr., og så jeg havde alligevel et par stykker liggende fra diverse flytninger. Derudover brugte jeg lidt kobbermaling fra Tiger og en pensel. Super simpelt som altid!

Man kan jo lave hvad man har lyst til på sådan en dørmåtte, og jeg havde også en del grafiske mønstre i tankerne. Til sidst endte jeg dog ud med et citat, da jeg syntes det passede rigtig fint til en dørmåtte, som jo er noget af det første man ser, når man træder ind i et hjem. Men ja her er den – lad mig endelig høre hvad i syntes om min nye dørmåtte?


Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

 1. Halløj

  Så fed ide med en div dørmåtte…
  Mine tanker er bare, hvor godt holder det? Med “bare” maling?

  • Malene Vinter Reply

   Hej Nikita 🙂
   Det holdte desværre ikke vildt godt nej, så det ville nok være en god idé med noget mere holdbart maling. jeg tror bestemt spraymaling eller maling af en vis kvalitet vil holde bedre, end det jeg brugte.
   /Malene

 2. Hvilken slags maling foreslår du, hvis jeg vil spraymale min helt sort?

Write A Comment