Jeg købte for kort tid siden nogle flotte gamle nøgler på kræmmermarked, og i dag fik jeg så tid til at gøre lidt ved dem. Der er et ton af ideer på nettet, for hvad man kan bruge sådan nogle flotte gamle nøgler til. Jeg har valgt at lave halskæder af mine, fordi jeg simpelthen syntes det ville være super cool, at ende rundt med nogle gamle nøgler om halsen.

Jeg startede med at pudse nøgle af med lidt olie og en klud, for at få det værste rust af.

Jeg har set flere der har dekoreret, nye som gamle nøgler med neglelak i pangfarver, så det gik jeg i sving med. Flere bruger også glimmer, men for at være ærlig er det ikke lige mig.

Efter lidt tid med neglelak udover det hele fik jeg styr på det, og så gik det ellers derud af.

En af nøglerne valgte jeg at male med en guld tusch, og jeg fandt ud af det var en del nemmere at styre. Det giver dog også et helt andet look.

Og så ellers bare nogle læder snore af forskellige art eller hvad man lige har lyst til, og så har man sig nogle flotte og helt unikke halskæder. Jeg er spændt på hvor godt neglelakken holder, men hvis jeg ikke er for vilde med dem her over sommeren, går det nu nok – ellers kan de altid få et ekstra lag. Hvad syntes i om at bruge gamle nøgler til halskæder?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

Write A Comment