Ligesom resten af Danmarks befolkning har jeg også købt mig en fin lille gammeldags dymo, så jeg kan lave mærkater til blandt andet mine krydderiglas. Jeg kan tydligt huske at min søster havde den moderne dymo, der selv printede ud og kostede kassen, da vi var yngre. Og selvom den var super praktisk, var selve mærkaterne bare ikke særlig flotte. Men denne udgave, hvor man selv ’trykker’ bogstaverne ud i de små mærkater, er jo bare for fine.

Det er faktisk ved at være et godt stykke tid siden jeg bestilte min over nettet, men den var desværre i rest ordre, og så glemte jeg jo alt om den igen. I går kom den så heldigvis, og jeg gik straks i gang med at trykke løs, så jeg kunne lave mærkater til lidt af hvert.

gammeldags dymo

Det største projekt var vores krydderihylde, som længe har lignet jeg ved ikke hvad! Jeg fik ryddet op og sat mærkater på det hele, så nu hersker den ingen tvivl om hvilke krydderier, der kommer i vores made fremover. Min kæreste syntes det blev noget så fint, og han har allerede bestilt mærkater til andre ting i lejligheden.

gammeldags dymo1

Find den gammeldags dymo lige her

Hvis i ikke allerede har fået fingrende i den lille fikse gammeldags dymo, så kan den blandt andet købes her, til næsten ingen penge. Jeg købte mig tre ekstra ruller tape (i kan finde dem her) for at være på den sikre side, men jeg har ikke engang opbrugt den der sad i maskinen endnu, så de holder forhåbentligt et godt stykke tid. Hvad syntes i om at bruge de små mærkater fra den gammeldags dymo i indretningen?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

6 Comments

 1. Ser godt ud! Men jeg håber du er opmærksom på at krydderier mister noget af deres kvalitet ved at stå udsat for lys.

  • M. Vinter Reply

   Mange tak 😀 Ja det er jeg klar over – heldigvis er der meget lidt lys i vores lille køkken, så det plejer ikke at være et problem 😉

 2. Uh ja, den gamle dymo. Vi er så heldige at have en svigerinde med den nye elektroniske udgave, så har ikke investeret i én endnu 😉 Men jeg ville bruge den til kasser vi har stående, så man ikke altid skal åbne dem for at se hvad der er i. Men kan nok også lave små mærkater, har nok bare været for doven. Krydderiglassene har fået mærkater på for nogle år siden. Samtidig får vores glas også altid lige udløbsdatoen klistret på, og glassene med fx hørfrø og græskarkerner. Er de nemme at få af og på? For så ville det da også være en idé.

  • M. Vinter Reply

   Skønt at høre fra dig Berit – håber det går godt.
   Jaa jeg skal helt klart også have lavet nogle til de forskellige små kasser vi har stående rundt omkring, med alt muligt underligt i 😀
   Super smart idé med udløbsdatoen – kunne være man skulle snuppe den idé. Jeg har faktisk ikke forsøgt at tage nogle mærkater af endnu, men kunne forestille mig det var meget nemt, de er jo ikke så store og ‘popper’ lidt ud fra glasset/kassen.

 3. De ser så fine ud. Hvor har du købt de fine krydderi bøtter henne og er der gitter i dem ? 🙂

  • M. Vinter Reply

   Tusind tak 😀 De er såmænd fra IKEA. De er dog ved at have nogle år på bagen efterhånden, så ved desværre ikke om de kan fås endnu. De har to huller i toppen – et med gitter og et uden. Meget praktiske 😀

Write A Comment